Gezin aan het strand in de herfst

Zorgverzekering 2018

Ervaar het voordeel van een uitstekende zorgverzekering tegen een zeer scherpe premie en deskundig persoonlijk advies wanneer u vragen heeft over uw zorgverzekering.

Online zorgverzekering berekenen

Klik op de onderstaande button en vul vervolgens uw gegevens in voor een berekening van uw persoonlijk zorgpremie. Wilt u overstappen? Sluit dan uw nieuwe zorgverzekering eenvoudig online af.

Zorgpremie berekenen

ZorgMeter: uw zorgwensen overzichtelijk op een rij

Met de ZorgMeter zet u snel en eenvoudig uw zorgwensen voor 2018 op een rij. Zodra u overzicht heeft, kunt u het aanbod van uw huidige zorgverzekeraar beter beoordelen en vergelijken met andere aanbiedingen. 

Online ZorgMeter ZorgMeter PDF

Heeft u vragen over uw zorgverzekering? Bel ons gerust op: (0174) 244 554.

Gros Nederlanders kan € 100 besparen op zorgverzekering

04-12-2017

De meeste Nederlanders kunnen fors besparen op de premie van hun zorgverzekering. Dat concluderen de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Steeds meer zorgpremies bekend

09-11-2017

Vijf zorgverzekeraars hebben inmiddels de zorgpremie voor 2018 bekend gemaakt. Bij drie daalt deze licht, bij twee is er juist sprake van een stijging.

Zorgpremie komende jaren omhoog of toch niet?

01-11-2017

Volgens berekeningen van het Centraal Planbureau (CPB) stijgt de premie van de zorgverzekering de komende jaren met zo’n € 300.