De Vries is RegioBank

Wat uw wensen op financieel gebied ook zijn: bij RegioBank vindt u precies de oplossing die bij u past. We bieden u een volledig assortiment op het gebied van hypotheken, betalen, sparen, beleggen en verzekeren. Stuk voor stuk aantrekkelijke, duidelijke producten met gunstige voorwaarden.

Betalen

U profiteert bij ons van het gemak van een veelzijdige rekening waarmee u altijd en overal uw bankzaken kunt regelen. U kunt met onze Privérekening gebruik maken van alle betaalmogelijkheden die u maar wenst. Denk aan pinnen en betalen met de Wereldpas Azur Mastercard voor nog meer betaalgemak. En dankzij Internet Bankieren kunt u dag en nacht bij ons terecht voor allerlei dagelijkse bankzaken.

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Uw geld groeit snel dankzij de gunstige rente.

Beleggen

Omdat we onderdeel zijn van De Volksbank N.V. kunt u ook op het gebied van beleggen alle kanten op. We bieden u een compleet aanbod beleggingsfondsen tegen een van de laagste tarieven in de markt. Met uiteraard alle mogelijkheden om te beleggen via internet of via de telefoon.

Persoonlijke aandacht

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Vergeleken met andere bankkantoren zijn wij meestal extra goed bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend kunt u een afspraak met ons maken. En als u het handig vindt, komen we gewoon bij u thuis. Uiteraard hoeft u lang niet al uw dagelijkse bankzaken te regelen op ons kantoor. U kunt ook heel veel geldzaken direct afhandelen via internet.

De feiten

RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken. RegioBank combineert alle moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening van een intermediair (financieel adviseur). De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden.