Over De Vries Verzekeringen

U wilt een financieel adviseur in de buurt. Om gewoon even binnen te lopen voor een kop koffie of een goed advies. Een kantoor om de hoek, met een adviseur die u kent. Waar u uw financiële zaken regelt zoals u dat wilt. Of u nu een ondernemer bent, of advies wilt voor de hele familie.

Alles onder één dak

Wij zijn een lokaal betrokken bedrijf in hart en nieren. Sinds 1975 zijn wij een vertrouwd gezicht in Monster en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Bij ons kunt u terecht voor al uw verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Ook geven wij hypotheekadvies en regelen wij uw bankzaken. Bij ons heeft u al uw geldzaken onder één dak.

Vragen over onze werkwijze? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op (0174) 244 554

Verzekeringen

Voor de particulier en de ondernemer
U kunt u tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Welk product past bij uw situatie en wensen? En welke verzekeraar biedt het product aan, tegen de beste voorwaarden en meest gunstige premie? Verzekeren is maatwerk. Risico’s verschillen per persoon, per onderneming en per situatie. Onze adviseurs gebruiken daarom uw persoonlijke situatie als uitgangspunt. 

Hypotheken

Voor een woning of een bedrijfspand
Een hypotheek is een langdurige verplichting. Goed hypotheekadvies is daarom belangrijk. De adviseurs van De Vries helpen u hierbij. Op basis van uw persoonlijke situatie en wensen wordt de hypotheek gekozen die het beste bij u of uw bedrijf past.

RegioBank

Voor de ondernemer of de hele familie
RegioBank is al 100 jaar de bank in de buurt. Bij ons krijgt u het beste van twee werelden: een Zelfstandig Adviseur in de buurt én alle gemakken van online bankieren. Zowel particulier als zakelijk. U bent van harte welkom!