Over De Vries Verzekeringen

Op 1 januari 1975 is De Vries Verzekeringen opgericht. Het kantoor richt zich primair op cliënten in de regio. Ons streven is om cliënten een persoonlijk en totaaladvies te geven. Niet alleen op het gebied van verzekeringen, maar ook inzake hypotheken. Inmiddels werken wij op ons kantoor met 9 personen.

Onze medewerkers voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van vakbekwaamheid, professionaliteit en de wijze van advisering. Onze medewerkers bekwamen zich onder andere door het doen van periodieke examens en via permanente educatie.

Ons kantoor is aangesloten bij de Commissie Financiële Dienstverlenging (CFD) en bij de Stichting Onafhankelijk Denkers Intermediair Nederland (ODIN). De CFD is de belangenbehartiger voor de financiële dienstverlener en gaat actief de dialoog aan met de politiek, verzekeraars, consumentenorganisaties en andere partijen die bij de financiële dienstverlening betrokken zijn. St. ODIN is een kennis en informatieplatform voor onafhankelijk financieel advieskantoren in Nederland. Via hun consumentensite worden ook consumenten geholpen met het vinden van goed en onafhankelijk advies en worden partijen samen gebracht.

Wij realiseren ons dat het kiezen van een adviseur een belangrijke aangelegenheid is. Ook beseffen wij dat veel consumenten eigenlijk niet goed weten hoe ze de verschillende adviseurs kunnen vergelijken.

Dat is niet zo verwonderlijk, eerlijk gezegd gebeurt veel van ons werk buiten uw gezichtsveld. Daarom willen wij u graag inzicht geven van de wijze waarop ons kantoor werkt.

Door u op deze wijze te informeren, conformeren wij ons aan de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) die in de verzekeringsbranche geldt.