Modern kantoorpand

Bedrijfshypotheek

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een bedrijfspand kopen of laten (ver)bouwen om verder te kunnen groeien? Of heeft u al een zakelijke hypotheek, maar wilt u deze oversluiten? Wij helpen u graag groeien.

Hoe werkt het afsluiten van een zakelijke hypotheek?

Stap 1: U maakt een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Tijdens dit eerste gesprek stellen we een aantal vragen over uw onderneming en de hypotheek die u wilt afsluiten. Uw adviseur legt uit welke documenten we nodig hebben en geeft inzicht in de kosten van onze dienstverlening.

Stap 2: Wij beoordelen uw hypotheekaanvraag

Als alle documenten zijn ontvangen, beoordelen we uw hypotheekaanvraag. We kijken naar de financiële situatie van uw bedrijf om in te schatten of u de rente en aflossing kunt betalen. Ook kijken we naar uw privé situatie en eventuele risico's.

Stap 3: U ontvangt een offerte

Als uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een offerte. Als u akkoord bent met de offerte, ondertekent u alle documenten. Wij verwerken de verdere aanvraag en zorgen dat de notaris de benodigde informatie krijgt voor het vestigen van de hypothecaire zekerheid.

Bedrijfshypotheek aanvragen

Wij helpen u graag met al uw vragen over de zakelijke hypotheek en het aanvragen van een bedrijfshypotheek. Dankzij onze deskundige adviseurs weet u zeker dat uw zakelijke hypotheek past bij uw situatie.

Stel gerust je vraag

Bent u van plan om zakelijke hypotheek over te sluiten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via het onderstaande formulier of bel naar (0174) 244 554

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.